Politans и науката детска площадка

????????? ?? ?????? ???? ?? ???????

Уилям Gamonski е възпитаник на колежа "Свети Франциск", където получава бакалавърска степен в областта на укрепване на здравето и науки. Той е диетичен interne в дома Ривингтон и е личен треньор в последните две години. В момента той притежава магистърска степен в областта на храненето. Рекламен клип стреля опомнились и съм прекарал 14 часа, в стария склад в центъра на Лос Анджелис прави всякакви хрусты като фон модели, както и представители на упражнения видео прочетете си реплика. Това е забавно, тъй като двама соведущих са актрисата от "спасители Малибу". След 3 000, а кляка при запазване на глупава ухмылка на лицето си стрелба свърши и аз се прибрах вкъщи в продължение на седмици за възстановяване. Аз се смея на себе си за това, че се съгласиха да намазана в растително масло и участва в такъв стил холивуд, но това е твърде болезнено да се смея, така че лежах слой, докато моят смях не са довели до попискивал.

Освен това, програмата му показва напълно правилната стратегия, за да отслабнете носещи упражнения, а също така правилното огъване и опън, които са по своята същност е изключително важно значение за получаване на месо и обемисти мускули. По този начин, Винс ще ви покаже пътя, за да получите максимума от вашата тренировка, като намалява рисковете, свързани с наранявания и Винс?научно-технически изследвания се състои от обучение в областта на физиологията и анатомията, с пряк акцент върху търсенето на опорно-двигателния метод, както и биология, присъщи на движение. Той активно изучава анализа на динамиката, обяснява как и защо нещата се движат вътре, така, че те го правят. Кинезиология се отнася до множество специализирани области на изследвания, в които последиците от липсата на физическа активност се разглежда от различни гледни точки. Тези области включват изследвания в спорта и биомеханиката, биохимията и клетъчната/молекулярната физиология, двигателни умения, физически също като спортна медицина.

Освен това, аз трябва да засегна темата за бързо хранене, дори и ако това е очевидно. Общия най-добрият избор от гледна точка на икономиката е McDouble от "Макдоналдс". Тако Бел ортега, които всъщност са по-евтини от гледна точка на калории, но по-малко протеини.
Още нещо, което да разгледа. Във всеки случай ще получите нещо от сорта на 400 калории и, ако не се счита това, което идва от колобка, което не трябва, 17 грама протеин за един долар.

Това, разбира се, ужасно стойност, въз основа на цена за Съдържание.
Единствената ценност в него, вкус и удобство.

Да се яде бърза храна, ако искате, но не се заблуждавайте от това, че това е евтин вариант и здрави. Ако сте на бюджета, и редовно да се хранят извън дома, за да го спре.

Помогнете на себе си, за да я поддържа и да не се колебае. Най-добрият начин да се търсят по-добър резултат се придържат към обичайната диета, която ще подобри значително нивото както и сън и избягване на стреса. Никой не обича да бъде отвратителен—влез в навик на физически упражнения се хранят здравословно, за да останете във форма и да ви предпази от нежелани мазнини. Наднорменото тегло се отразява на тялото и не позволява на тялото да имат високо ниво на тестостерон. Консултирайте се с лекар и да се направи анализ на кръвта, за да знаете нивото на тестостерона и да намерите това, което курс на действие или действия могат да бъдат предприети.

Те са вкусни, фитонутриент-богата закуска. Но истинската Черешова бомба е торта с череши—не е това, което са свикнали да виждат всяко лято на връзки в супермаркета. В повечето страни, вие ще ги намерите сушени, замразени или консервирани. Но те си струва да търсите, защото те са истинска суперсила плодове. Проучване на университета на щата Мичиган са установили, че плъховете, хранени с череши са показали 9-процентното намаляване на мазнините в стомаха на плъхове, получаващи се на стандартна диета. Освен това, учените посочват, че череши променят израз на гени на мазнини! Това е лесно да се разбере защо те са направили нашия списък от 8 на най-добрите плодове за по-добро тяло !