Публичен Достъп

???????? ?? ?????????? ?? ????????? ?? ??????

Ходиш редовно на фитнес зала в продължение на месеци и не е в състояние да постави в някакви сериозни такса? Ако сте отговорили с да на някой от тези въпроси е време да направим крачка назад и да направи някои планове. Изграждането на мускулите, това не е точна наука.
Има четири ключови фактора, които ще означава разликата между мускулите и да остане тънък. Трябва да си зададете следните четири въпроса. Позволете ми също така да се отбележи, че мускулите по-тежки от мазнините, затова везни показват, че сте загубили няколко килограма, но от загуба на мускулна маса не е добър. Последният и най-важен датира от първата точка, където говори, че това е кардио изгаря повече мазнини и по-малко въглехидрати. Но ако погледнем в нашата диета, ние приемаме много повече въглехидрати в наши дни, в сравнение с количеството мазнини и ако не използваме тези въглехидрати, те в крайна сметка се превръща в мазнини. Така че полза ще получите, ще бъде не е най-добрият резултат.

GABA, или gamma-Aminobutryic киселина е основният, най-важните аминокиселини за всеки, който иска да превърне себе си в салона. Това не означава, че причинно-следствена gymmer. Препоръчва само за тези, които са платили членски внос в салона и сега са готови да участват в техните графици. GABA е много мощен аминокиселини, който стимулира секрецията на растежен хормон или хормон на растежа.

Повишаване на нивото на хормон на растежа се препоръчва за способността му да предизвика значителни мускулни и увеличаване на телесната маса. Обаче, това трябва да се разглежда само ако смятате да прекарате целия си живот във фитнес залата. Не се опитвайте GABA, просто защото сте чувал отлични отзиви за него. На следващо място, приемането на прекалено много GABA добавки могат да причинят загуба на мазнини, който не се препоръчва, за тези, които се борят, за да получите никакви насипно състояние.

В това изследване , голям брой повторения и по-леки тежести (24 повторения с 30 на сто) се е увеличил след тренировка и синтеза на протеин, което е знак за натрупване на мускулна маса и хипертрофия, в рамките на 24 часа след тренировка, и той направи това в много по-голяма степен, отколкото с малко повторения и големи тежести по 5 повторения и 90 на сто. В още едно проучване , ниско тегло, дори когато не са изпълнени до пълна мускулна умора, стимулира синтеза на протеини (знак, че съединителната тъкан е по-добре да се поправи) в съединителната тъкан точно като тежки тежести.

Въпреки това, друг по-малко известен начин за поддържане на мускулите чрез топлинен стрес, който може да се реализира с помощта на суха сауна, мокра сауна или инфрачервена сауна.

Един от механизмите, с помощта на които топлинен стрес, предотвратява мускулни загуба и деградацията на протеин чрез активиране на изпускане на протеини, наречени протеини на топлинния шок (известен също като техническа поддръжка). Техническа поддръжка може да се предотврати увреждане на мускулите чрез премахване на свободните радикали и поддържане на клетъчен антиоксидант, но също така може да се ремонт смятых, повредени протеини в мускулната тъкан.
Изследвания показват, че при плъхове, подложени на топлинен стрес, те изразиха ХПП в известна степен е свързан с 30% повече мускулна регенерация в сравнение с контролната група. Като допълнителен бонус, един конкретен ХПП (ген БТШ70) също е свързано с увеличаване на продължителността на живот , който предполага, че там може да бъде анти-стареене ползи за редовни топлинен стрес е прекалено!

Ако погледнем по-отблизо на правилата за производство на хормон на растежа, ние забелязваме, че само продукти, които съдържат до 8 IU (международни единици) са законни стоки и може да се продава на пазара (в аптеките).

Най-често, законни и лицензирани продукти съдържат 4 или 8 IU IU, но, за съжаление, ние виждаме толкова много продукти, която съдържа повече от 8 IU соматотропин. Продукти, съдържащи повече от 8 IU може да се дължи както на подземна допълнение продукти GH и при закупуването на тези Допълнителна предпазливост никога не е достатъчно.