Тестери Страх От Реалността На Генетично Модифицирани Олимпийци

Тестери Страх От Реалността На Генетично Модифицирани Олимпийци

Това е един от най-честите въпроси, който заваливает моята пощенска кутия на дневна база. За хора, които са само подготовка за работа с програма за тренировка на културизма целият процес може да бъде ум, опит умопомрачителен. Има толкова много противоречиви съвети за това, как тегло обучение и упражнения, които наистина не знам кой или какво да вярвам.

Също така е важно да не се прекалява тренировка на различни мускулни групи. Нека останалите сесии между тях не по-малко от 48 часа. Това колко време е необходимо за мускулната тъкан, за да се възстанови и ако ти не дава да му се даде почивка, той не може да установи изграждане на процес, който кара мускулите да растат. Или можете да работите на всеки втори ден, и всеки път в залата на всички мускулни групи. Или ако предпочитате да работите по-често, сменят мускулни групи, което фокусируетесь на различни времена. Така или иначе, това е добра идея, за да даде тялото си два дни почивка всяка седмица.

Висока интензивност на интервални тренировки са в основата на връх фитнес рутина. Това са кратки, интензивни тренировки повишава ефективността на използване на мускулната енергия и разходи поради положителното му въздействие върху увеличаването на мускулната маса и подобряване на качеството на мускулите влакна. Мускулна тъкан изгаря в три-пет пъти повече енергия, отколкото в мастната тъкан, тъй като можете да получите на мускулите, вашият метаболизъм се увеличава, което ви позволява да се изгарят повече калории, дори когато спите.
Освен това, редица изследвания потвърждават, че упражняването на кратка почивка с периоди на почивка между изгаря повече мазнини, отколкото непрекъснато да работи в цялата сесия.

В двойно-сляпо, рандомизирани им проучване 116 пациенти с мускулна дистрофией е проведено от изследователи от 10 центрове в Съединените Щати и Обединеното Кралство. Пациенти с множествена различни форми на мускулна дистрофия са били разделени в четири групи с оглед на последователно по-високи дози инхибитор на миостатина нарича Mio-029, произведени от фармацевтичната компания wyeth. Във всяка група са били рандомизирани за получаване на тема лекарство или плацебо в съотношение 3:1. Лекарство или плацебо инжектира интравенозно на всеки две седмици в продължение на шест месеца, след което пациентите са били наблюдавани в продължение на три месеца.

Въпреки, че целта на проучването е проверка на сигурността, мускулната сила и маса и са оценени.

Повечето слаби хора не знам, какво конкретно трябва да се направи, защото те са чували толкова много и различни теории, и някои от тях не успя. Това води до въпроси за това, какви типове упражнения, оборудване, хранителни добавки и тренировки, които те трябва да опитате. По време на гледане на тези културисти ходят на фитнес, ще трябва да разберат, че изграждането на такъв мащаб е лесно-това е нещо, което са наследили. Вие не може да направите същото и изглежда точно като слаб вдигане на тежести. Трябва да го променят, тялото се монтира по различен начин, отколкото да ги.

Най-важното е, че аз не мога да се подчертае, че трябва да има, за да наддават на тегло. Трябва да има, тъй като вие никога не сте яли по-рано. Ако не консумирате достатъчно калории, не натрупват тегло, без значение какво правите. За това, за изграждане на нови мускули, вие трябва да ядете повече калории, отколкото тялото ви гори, създаване на това, което се нарича излишък на калории. За да наддават на тегло, трябва да се стремят да се хранят около 18-20 пъти теглото си в калории. Излишните калории ще бъдат използвани от организма за възстановяване на мускулните тъкани, които са повредени по време на тежки тренировки, както и за изграждането на нови мускули.

обучение за тренировка на мускулите